GSP.ro: Sa joace arbitrii! ' Toate cele 3 goluri de aseara au fost precedate de greseli mari ale "fluierasilor"

Craciunescu si Stoianov au fost adevaratii protagonisti ai partidei de aseara.
Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte. Intentiile lui Bonetti la Cluj s-au vazut imediat ce jucatorii si-au luat pozitiile pe teren. Italianul l-a titularizat pe Danciulescu si a optat pentru sistemul 4-3-3.
Tucudean e in forma mare si era sa se transforme repede (6) in erou si la Cluj. A ciupit mingea pe langa Balauru, dar aceasta a trecut la o palma de butul din stanga al portii. A devenit erou Teodor Craciunescu. Erou negativ! Pulhac l-a mangaiat pe Viorel Dinu in careu, iar "centralul" a taxat gestul de tandrete al dinamovistului. Lovitura de pedeapsa, transformata de acelasi Dinu (8): 1-0!
Luchin putea restabili dreptatea, insa a avut executie de fundas la centrarea curata ca lacrima a lui Munteanu (11). Vulpoiul "Danciu" a procurat si el un 11 metri (22), tot el a facut 1-1. Oaspetii au continuat sa aiba mai mult tupeu si, servit de Tucudean, Boubacar a trimis putin alaturi cu capul.
Insistenta dinamovistilor a fost vizibila si dupa pauza. "Cainii" au atacat in haita in cautarea golului doi. Asistentul Sebastian Stoianov le-a dat si el o mana de ajutor, trecand cu vederea pozitia in afara jocului a lui Nica, ce a precedat reusita lui Curtean (62).
Cu un singur jucator de profil ofensiv pe banca, brazilianul Cleiton, Dulcanu a prea avut ce sa schimbe in jocul echipei sale. Ba mai mult, pe studenti i-au apucat si crampele. Si totusi alb-negrii ar fi putut termina neinvinsi jocul, daca Dinu profita de cadoul lui Boubacar, pasa neglijenta spre propriul portar. A tras insa pe langa poarta si U a bifat a doua infrangere consecutiva in campionat, ambele pe teren propriu. Dinamo si-a recuperat punctele pierdute etapa trecuta cu CFR, dar mai e mult pana departe.

"Inexplicabil cum a ratat Dinu pe final! Sintem obisnuiti cu arbitraje potrivnice, ii 'felicit' pe arbitri. Baietii au luptat, si-au creat ocazii, meritam un punct macar" (Cristian Dulca, antrenor U Cluj)

"Meritam victoria, nu e treaba noastra sa comentam arbitrajul. Daca a fost ofsaid, n-a fost la mine, o fi fost inainte" (Alexandru Curtean, mijlocas Dinamo)