Can-Can: Becali si Pamfile, dialog incins: "I-ai rupt genunchii lui Matei, esti data naibii, n-a jucat o secunda/Nu-mi mai arde sa stau calare dupa ce vin de la munca"

Finantatorul a afirmat ca nu era deloc de acord cu relatia celor doi asa ca a pus piciorul in prag si l-a obligat pe stelist sa o paraseasca pe asistenta TV. Gigi crede ca Pamfile este mult mai nenorocita decat colega ei de scaun, motiv pentru care Matei nu a jucat deloc cat au fost impreuna.
"Lui Matei i-am zis ca nu mai are voie nici macar sa discute la telefon cu ea. Daniela mai e cum mai e, dar Pamfile e si data naibii, frumoasa rau, te nenoroceste. Nu se compara Cruduta cu asta. I-am zis vrei sa joci fotbal... foarte bine. I-a rupt genunchii, l-a nenorocit. Cat a fost cu ea nu a jucat nicio secunda" a spus Gigi la Antena 1.
"M-a inselat, il asteptam pana la 2 noaptea plangand pe scari. Ma mai chinuiam si o data la o saptamana, faceam cu portia. Am zis ca scot si eu ceva din el, ca il pot ambitiona. Dupa ce muncim si venim de la emisiune, dupa ce stam doua ore jumatate pe scaun nu cred ca-ti mai arde sa stai calare, te mai bagi si la somn. Mai avem si alte treburi. Alta care nu face nimic si vede fotbalist sare pe el. Nu mai vreau niciun fotbalist" a declarat Pamfile.