Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" la atletism, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova.
Cei doi s-au clasat pe primul loc la seniori, in urma punctajului acumulat in proba in care au luat startul, 1.500 de metri. Aceasta proba a fost dotata cu trofeul Memorial "Ionel Ghita" si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj. Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" Craiova).
La seniori si tineret, pe locul doi in clasamentul in puncte s-au aflat Andreea Stroe (1.500 m, CS Olimpic Craiova) si Octavian Iures (100 m, CSM Craiova). La juniori, pe primele doua locuri in clasamentul general, premiate de organizatori, s-au aflat sportivi de la LPS "Petrache Triscu", dupa cum urmeaza: juniori 1: feminin: 1. Alexandra Mandache (400 m), 2. Catalina Chirca (400 m); masculin: Costinel Stefan (200 m), Gabriel Mitita (100 m); juniori 2: Catalina Chirca (400 m) si Aurel Rotaru (1.500 m).
Sportivii clasati pe primul loc au primit un voucher pentru echipament sportiv in valoare de 200 de lei, iar cei de pe locul doi - un voucher de 100 de lei. In plus, castigatorii din proba de 1.500 de metri au fost premiati de Ionel Ghita, fiul regretatului antrenor de atletism, cu cate 150 de lei.