Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Sorin Mema, in varsta de 43 de ani, impreuna cu sotia, Liliana, de 43 de ani, si fiul acestora, Serban Costin, de 16 ani, se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, cand au fost loviti de taximetrul condus imprudent de B.D.L, de 25 ani.
"In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 0,59, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero s-a produs un accident rutier cu victime. La fata locului s-a deplasat echipa operativa a Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care in urma cercetarilor efectuate au stabilit ca B.D.L., de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin, taximetrist, conducand un autoturism la intersectia cu strada Cicero, nu a acordat prioritate de trecere celor trei pietoni care se angajasera in traversarea bulevardului pe trecerea de pietoni", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, Nicolae Lohon.
In urma accidentului, toti cei trei membri ai familiei au ajuns la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin avand multiple fracturi si traumatisme, dar medicii spun ca viata lor nu este in pericol.
Politistii i-au intocmit taximetristului actele premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.