Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. Razvan Ciobanu a murit pe loc. Creatorul de moda Razvan Ciobanu avea 43 de ani. Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
- Pe fondul neadaptarii vitezei, un barbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a parasit partea carosabila si a acrosat copacii dintr-un stufaris, transmite IPJ Constanta.
La fata locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta si un echipaj SMURD. Medicii au constatat decesul soferului.

Informatii despre Razvan Ciobanu pe Wikipedia

Razvan Ciobanu (n. 28 ianuarie 1976, Romania - d. 29 aprilie 2019) a fost un creator de moda din Romania.

Experienta profesionala

Are prima prezentare la 19 ani. In perioada 16-18 septembrie 2007, participa alaturi de Irina Schrotter si de alti designeri din intreaga lume la expozitia internationala de design vestimentar The Train, desfasurata la New York. Colectia primavara-vara Rochia, lansata in 27 ianuarie 2009 care contine 70 de rochii de seara a primit criticii pozitive de la specialistii in moda. Printre vedetele care au participat s-au numarat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragos Bucurenci, Mircea Solcanu si altii. Colectia Preciouss care graviteaza in jurul sexualitatii a fost lansata in 2009. Razvan Ciobanu a fost unul dintre juratii concursului Bravo, ai stil!, alaturi de Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu in sezonul 1,2 si 3. In ciuda faptului ca televiziunea nu facea parte din pregatirea sa profesionala, motivul pentru care a acceptat sa faca parte din emisiune a fost faptul ca apartine domeniului sau si a dorit sa participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Viata personala

La inceputul carierei sale, cunoscutul designer a avut cateva probleme privind greutatea sa. Pe parcursul timpului, acesta a hotarat sa rezolve aceasta problema, consultand un nutrutionist, iar mai apoi a urmat o dieta, reusind astfel sa ajunga de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme cat are in momentul actual. Timp de 2 ani, Razvan Ciobanu a locuit in strainatate, iar in decursul acestui timp nu a lansat nicio colectie in Romania, insa cat a fost stabilit in afara tarii, acesta a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi: Lowe, Armand Basi, Westwood si o divizie Zara. Razvan Ciobanu a declarat ca se sustine integral din moda si proiecte de design interior. Stilul de viata nu a fost niciodata unul extravagant sau exagerat, acesta sustine ca singurele lui slabiciuni ar fi hainele si pantofii. A declarat public ca este homosexual, insa nu a fost niciodata de acord sa vorbeasca despre acest subiect, considerand ca sunt lucruri personale, insa sustine ca relatia lor s-a desfasurat firesc, ca oricare alta. Pe langa partenerul sau, din viata creatorului de moda fac parte si doua pisici, Matilda, de care are grija inca de cand avea 2 zile, iar mai apoi a adoptat inca o pisica din rasa Sphinx, pe nume Lili. Razvan declara ca isi considera pisicile o parte foarte importanta din viata lui.

(Surse: Adevarul, Wikipedia)