AGERPRES informeaza: Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata
Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers. Amandoi au pierit, in timp ce baiatul lor, in varsta de 4 ani, a fost transportat in stare grava la spital. Si soferul care a semanat prapad a murit din cauza ranilor serioase pe care le-a suferit in urma impactului puternic. In autoturismul condus de el, pe scaunul din fata, era un copil in varsta de 14 ani, care acum se afla in grija medicilor. Dupa ce i-a izbit pe pietoni, autovehiculul a lovit si 2 masini care circulau regulamentar. Scenele dramatice s-au petrecut duminica seara pe Soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti. Un sofer in varsta de 40 de ani a semanat moarte dupa ce a pierdut controlul asupra masinii si a ajuns pe celalalt sens de mers.
Martor:
- Ar fi sarit peste refugiu si ar fi intrat pe contrasens si ar fi lovit si celelalte doua masini. A mai fost o doamna, cu sotul si copilul care au fost grav raniti, incercau sa treaca strada. Impactul a fost fatal pentru femeia in varsta de 31 ani care era insarcinata, dar si pentru sotul acesteia. Copilul lor, de 4 ani, a fost transportat cu rani grave la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.
Martora:
- Femeia era gravida, sotul mort. Erau pe trecerea de pietoni, nu in masina, masinile au intrat una in alta. Pacat de familie si de copilul care a ramas singur. Barbatul vinovat de cele intamplate a ramas captiv in autoturismul facut zob. Dupa ce pompierii l-au descarcerat, medicii l-au dus de urgenta la spital, unde a si murit. Baiatul de 14 ani care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns si el in stare critica la Spitalul Floreasca.