sokant.ro informeaza: Badea: Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru
Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos. Fiind intrebat de ce se duce la postul de televiziune Antena 3, premierul a raspuns ca nu poti sa iti faci meseria corect daca nu ai curajul sa si cobori cateodata in mocirla.
- N-am mai asteptat cu albirea lui Kovesi. M-am decis cu votul dupa afirmatia mocirloasa a japitei Ciolos. Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru, a scris Mircea Badea pe blogul sau.
Acesta a dezvaluit faptul ca la Senat voteaza ALDE iar la Camera Deputatilor va pune stampila pe PSD. Si Realizatorii Antena 3, Radu Tudor si Dana Grecu, au sustinut ca sunt foarte dezamagiti de afirmatiile premierului Romaniei, Dacian Ciolos. De asemenea, acestia si-au prezentat scuzele telespectatorilor desi nu aveau ei o vina in acest caz. Este regretabil cum premierul unui stat european a ajuns sa vorbeasca in asemenea hal.

(Sursa: sokant.ro)