Timesnewroman.ro: PNL s-a pripit. Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu
Eroare strategica majora la Partidul Liberal. Desi un sondaj de opinie arata ca ficusul Bartolomeu din sediul partidului avea 30% din optiunile de vot ale bucurestenilor, liberalii l-au propus pe Marian Munteanu, un om pe care l-au batut minerii in cap atat de tare ca a ajuns dacopat. In sondaje Marian Munteanu are 2%, mai putin chiar si decat Nicusor Dan.
- Totul devine insa clar cand realizezi ca a fost propus de presedintele Iohannis, care e atat de prost ca l-a numit pe Mihalache ambasador in Marea Britanie. Era normal ca Iohannis sa nominalizeze alt dobitoc. Initial l-a sustinut pe Busoi, s-a afisat cu el prin oras. Marian Munteanu ii satisface presedintelui pofta de tampenii, explica analistul politic Decebal Popescu.
Tot mai multe voci din PNL spun ca ficusul ar trebui lasat sa candideze, eventual chiar ca independent. Electoratul ar fi convins rapid de avantajele unui primar vegetal. Nu doar ca n-ar fura, dar nici n-ar face tara de rusine cu declaratii de fascist ortodoxoid, cum face Marian Munteanu.