Pe site-ul grupului parlamentar PSD din Senat, a aparut un punct de vedere al liderului Ilie Sarbu, referitor la duplicitatea si neprofesionalismul senatorilor PNL si PDL, pe care il puteti citi in continuare.

Grupul senatorilor PSD reactioneaza fata de atitudinea neprofesionista a senatorilor opozitiei care au lipsit azi de la sedinta in plen a Senatului Romaniei

Ieri se plangeau ca senatorii vor avea, in perioada urmatoare, program de lucru in teritoriu, afirmand ca este mai important sa legifereze, iar atat ieri cat mai ales azi au lipsit ca niste scolari in pragul corigentei.
Ma intreb daca alegatorii senatorilor PNL si PDL stiu ce fac trimisii lor in Parlament?! Vor sa fie platiti din banii contribuabililor nu pentru munca, ci pentru aranjamente politicianiste care nu au legatura cu viata romanilor.
Avand in vedere ca unii dintre liderii PNL si PDL au o indelungata experienta parlamentara, ma asteptam la mai mult respect pentru ideea de parlamentarism, mai multa seriozitate in respectarea programului de lucru si mai putina ipocrizie cand vin si induc ideea ca vor sa lucreze, dar nu sunt lasati de majoritate. Azi cine i-a impiedicat sa vina la munca? Au obosit dupa doar doua zile de legiferare? Este trist ca astfel de oameni au pretentia sa mai fie crezuti pe cuvant, iar vorba lor sa fie un angajament in sine. Ca si mentorul lor, Traian Basescu, liberalii si democratii au transformat fariseismul in singura strategie politica.
Ilie Sarbu,
Liderul Grupului Parlamentar PSD din Senat

Sursa: psdsenat.ro