Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata " Despre cutremure si nu numai ", pe care o puteti citi in continuare.

In timp ce tara se cutremura, la propriu, politica... si mai si! Nu trece o zi de la Dumnezeu - daca divinitatea are vreun amestec in treburile din acest colt de lume - si politica noastra se clatina din toate incheieturile. Diminetile noastre incep cu mici zgaltaieli, aparent civilizate si oricum suportabile, continua pe la pranz, cu o serie de leganari, dardaieli si scuturaturi, unele chiar enervante, iar spre seara... ei bine, seara, incep replicile! Mai tari, mai slabe, mai inspirate, mai... Fiecare cum poate, numai cutremur sa fie!
In mod cert, stimati colegi, ne aflam in plin sezon al cutremurelor. La Galati, pamantul vuieste si se misca si nimeni nu stie de ce. La Bucuresti si nu numai, politicienii vuiesc si ei, pe diverse tonuri, se misca in directii numai de ei stiute si dau replici de dimineata pana seara.

Eu una, va spun sincer, m-am cam saturat! Nu mai vreau cutremure. A ajuns USL-ul sa tremure mai ceva ca un copil la injectie! Initiati, domnilor, un program de consolidare, ca nu se mai poate! Se darama cladirea! Poate mai sunt unii care, in secret, isi doresc acest lucru, dar sa nu uitam ca ,,imobilul" acesta a fost construit pe increderea a 70 la suta din populatie.

Lasand gluma la o parte, imi exprim speranta ca replicile acestor mici si inca nepericuloase zvacniri politice vor inceta. Tara are nevoie de stabilitate, oamenii vor liniste si siguranta ca cei pe care i-au ales stiu ce au de facut si, mai cu seama, fac!