DeCeNews : Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern

Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. Boc i-a amintit de vremea cand actualul senator "lingea usile si clantele" de la Palatul Victoria pentru a ajunge secretar de stat in primul guvern pe care Boc l-a condus.
Disputa a fost provocata de catre deputatul PNL Dominic Gerea care, prezent in studioul Romania TV, a ironizat o afirmatie a lui Emil Boc, ce intervenise telefonic in emisiune.
"Ne-ati lipsit in perioada asta. Pacat ca v-am pierdut din Parlament", a spus Gerea ironic.
Reactia lui Boc a fost una surprinzator de dura, invitandu-l pe liberal sa lase "smechereala de Dambovita".
Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. "Lasati-o cu smecheria de Dambovita. Dumneavoastra ati venit de la Cluj, eu nu am spus ca ati venit de sub dealul Feleacului si ca oamenii sunt acolo nu stiu cum (...) Ma simt jignit. Dumneavoastra v-ati dat mare la Bucuresti unde ati fost numit, nu v-a adus cine stie ce val popular. De ce nu stati dumneavoastra acolo unde sunteti asa de bun si priceput si sa ne lasati in pace?", s-a ratoit social-democratul.
"De ce ati acceptat sa faceti parte din guvernul pe care l-am condus, daca esti asa smecher? Sa ma lasi cu povestile astea. M-am saturat de smecherii de astea", a spus Emil Boc.
Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod. "Dambovita trece prin Bucurestiul in care ati venit ca sa va dati cu barcuta, dar n-ati ramas in istorie. Ati fost un prim-ministru odios", a afirmat senatorul, precizand ca a acceptat sa preia sefia Departamentului Schengen in Ministerul de Interne pentru ca pedelistii habar nu aveau de chestiuni de genul acestora.
Insa Boc a avut resurse sa duca nivelul discutiei si mai jos. "Nu pot sa va tolerez nesimtirea (...) Lingeai usile si clantele de la Palatul Victoria ca sa intri in guvern. Lingeai clantele de la mine la cabinet", a vituperat fostul prim-ministru.
Pesedistul a raspuns in acelasi registru facand referiri la inaltimea insuficienta a lui Emil Boc pentru a ajunge la clantele usilor si la oul primit in cap de fostul premier de la tatal sau in timpul unei vizite facute de Pasti la casa parinteasca.