DeCeNews : Omul cheie al USL in strategia pentru suspendarea lui Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la referendum se va aplica decizia CCR. In acest context, conform cifrelor oferite de MAI, este nevoie de peste 9 miloane de oameni prezenti la urne pentru suspendarea lui Basescu. In calcul intra toti factorii, inclusiv faptul ca este vara, iar lumea va pleca in concedii. Votul pentru suspendare va avea loc duminica, o zi in care foarte multi oameni merg la mare. In strategia USL, Radu Mazare va deveni pion principal pe zona litoralului.
Radu Mazare a dus o politica agresiva impotriva lui Traian Basescu. "Basescu a facut treaba?... Nu... Hai sa-i dam un sut in fund! "Pe stramb, care se uita asa (Mazare si-a incrucisat degetele, n.r.) si care ne mai si minte, cum dracu’ sa-l mai votez presedinte?", este doar una dintre declaratiile lui Mazare la adresa lui Traian Basescu.
Radu Mazare este de asteptat sa joace un rol activ in aceasta campanie, iar influenta pe care o are in judetul Constanta ar putea constitui un factor decisiv in strategia pentru referendum.