Mircea Geoana nu este un bun reprezenant al PSD in acest moment
Pe surse.ro: Adrian Nastase: Geoana nu este un bun reprezentant al PSD. Inlocuirea vine in urma unei nemultumiri
Decizia PSD de inlocuire a presedintelui Senatului Mircea Geoana vine in urma unei nemultumiri, si nu a vizitei facute de Geoana in America. In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
"Decizia de ieri (luni - n.r.) de la conducerea partidului a fost determinata nu de vizita in SUA, este vorba de o nemultumire mai ampla intre reprezentantul PDL de la Camera Deputatilor (Roberta Anastase - n.r.), extrem de motivat, chiar daca nu sunt multumit cu tot ce face si pe de alta parte, actiunea reprezentantului PSD din Senat (Mircea Geoana - n.r.) care a facut balet in mai multe situatii", a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Mai mult, Nastase este de parere ca Mircea Geoana nu este un bun reprezenant al PSD in acest moment.
"Nu e un bun reprezentant al PSD in momentul de fata. (...)Dorinta PSD-ului a venit in urma acumularii unor tensiuni, intr-un moment in care pregatim o batalie extrem de importanta pentru anul viitor si avem nevoie ca acolo sa fie un om al PSD", a adaugat seful CN al PSD.
Intrebat ce inseamna pentru el Mircea Geoana, Adrian Nastase a spus ca actualul sef al Senatului reprezinta o suma de identitati, un excelent ministru de externe, un lider politic mai putin inspirat, o persoana cu foarte multe frustrari in momentul de fata, dar care nu stie pe ce drum vrea sa mearga.