Ester Peony lanseaza Me Pone Loca, un single fresh pentru cei care si-au gasit sufletul pereche si isi pun sentimentele pe tava.
Me Pone Loca este despre cei care gasesc cel mai dulce parfum din lume, cel al iubirii si isi dau frau liber sentimentelor, pentru ca nimic din ce au trait pana acum nu seamana ca intensitate si esenta.
Me Pone Loca este o melodie inspirata din emotia pura si inocenta pe care o traim atunci cand ne indragostim. Planuiesc sa lansez lunar cate o piesa, iar Me Pone Loca face parte din viitorul meu album, Limes and Sugar. Toate piesele vor gravita in jurul iubirii, emotiilor dulci-amare si women empowerment, declara Ester.
Piesa este compusa de catre artista alaturi de Alexandru Șerbu si Ioana Badea Victoria si produsa de Alexandru Șerbu.
Ester Alexandra Crețu, cunoscuta ca Ester Peony, si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, atunci cand locuia impreuna cu familia sa in Montreal, Canada. In 2014, Ester incepe sa compuna muzica pentru artisti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy si Pepe. In iarna aceluiasi an, artista lanseaza alaturi de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan si Mahia Cuminte de Craciun, iar un an mai tarziu, lanseaza primul single din cariera, Sub aripa ta (feat. Vescan), si aduna peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube. La inceputul anului 2018, lanseaza Dig it, un EP ce conține patru piese: On My Way, So Fine, Leaving Tomorrow si Dig It.
In anul 2019, artista castiga Selectia Nationala la Eurovision cu piesa On A Sunday ce a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului, dar si din partea publicului. Tot in acelasi an, Ester Peony lanseaza single-ul 7 Roses.