Artistul Damian Draghici a implinit astazi 50 de ani.
Azi e prima zi de vacanta, sugerata de firma, pe care in loc s-o petrec printre dealurile inverzite ale Transilvaniei, cum mi-as fi dorit, am petrecut-o contempland blocurile gri din departare. Printre ploaia rece si vantul napraznic, la pranz a aparut la balconul vecin un carton pe care era scris CONCERT la ora 18.00. De cand n-am mai fost la un concert, si acum am bilete in primul rand. Si la ora 18.00, toata lumea e pe balcon, vecinul imi spune de la geamul alaturat. Pana la urma e si boala asta buna la ceva. Imi vine sa plang si lacrimez. Si incepe concertul. Naiul lui Damian rasuna dumnezeieste printre blocuri, care brusc nu mai par atat de gri! Nu stiu daca e buna boala asta la ceva, dar clar uneste oamenii. Pana la urma, n-a fost o zi de vacanta prea rea, dar depinde doar de noi cum vrem sa o vedem. Multumim si la multi ani, Damian Draghici!, a scris vecinul care locuia in blocul de vizavi de Damian Draghici. Un prieten virtual de-al lui.
Artistul spune ca persoana care merita aplauzele este Cristina Stroe, iubita lui, care a avut aceeasi idee cu a lui: sa cante pe aceeasi scena dintre blocuri, din balconul unde locuiesc.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru reactiile pozitive care, pur si simplu, m-au coplesit. De ziua mea, acesta va fi cadoul meu pentru voi toti! Doamne Ajuta!, a scris Damian Draghici pe pagina sa de Facebook.