Link YouTube: https://youtu.be/41ft--K3vcw
VUNK lanseaza piesa Ajunge, extrasa de pe materialul discografic Domnul Portocaliu si Masina Timpului, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar Deja Vu.
Cantecul asta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care il ai si cu tine insuti, dar si cu persoana care te face sa strigi Ajunge. Este un cantec care indeamna la curaj, la speranta pe care o aduce o alegere sau o schimbare. In contextul in care ne aflam cu totii acum piesa asta capata alte sensuri. Lumea se schimba definitiv si vietile noastre la fel. Eu cred ca in bine, pentru ca acum e timpul sa spunem Ajunge fata de tot ce nu era bun in vietile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dintii sa nu pierdem, tot ce voiam sa fim sau sa detinem, dar nu aveam nevoie, de fapt, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.
VUNK a celebrat 25 de ani de existenta in 2019, ocazie prin care a lansat un album nou si un concert incendiar la Sala Polivalenta, unde fanii au facut cunostinta cu Domnul Portocaliu si au fost plimbati cu Masina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.
Cei prezenți la eveniment au putut sa ia legatura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toti la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au ramas dupa concert sa-i cunoasca pe baieti, sa ia autografe pe cartea Deja-vu. 25 de ani de VUNK si pe albumul Domnul Portocaliu si Masina Timpului si sa faca poze cu cei pe care-i admira, carora le asculta muzica si pe care-i aplauda cu fiecare ocazie.
Ajunge este o piesa compusa de catre Cornel Ilie si Gabriel Maga, fiind lansata cu un vizual din cadrul concertului Deja-Vu, proiect filmat de catre cei de la The Brothers M.
Asculta / Descarca albumul Domnul Portocaliu si Masina Timpului: https://Vunk.lnk.to/DomnulPortocaliu