Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Artistii Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea ne vor bucura cu bijuterii muzicale pretioase, cunoscute din acel Bucuresti al artistilor si al dragostei, precum Cosarul, Vanzatoare de placeri, Lume, lume, Trenule, masina mica, Joitica sau Inima de fata.
Actorul Gabriel Fatu ne va purta intr-un Bucuresti de altadata, imbinand artistic si poetic momente ale trecutului tributare Bucurestiului Centenar, cu muzica veche autentica, crampeie de arta si parfum de epoca, la 100 de ani de la Marea Unire.
Vom pasi in Bucurestiul elegant definit de boema bucuresteana, alaturi de Alexandru Raileanu la pian, impreuna cu Emi Ciobanu la acordeon si Gabi Stanescu la vioara.
Regizoarea Teodora Campineanu si-a propus sa aduca publicului necunoscutul sau mai putin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucurestiul, oferindu-i un parfum si un melanj propriu.
Durata spectacolului este de 1h si 20 de minute.
Te-astept diseara la sosea este un spectacol despre Bucuresti - un oras ritmic pe notele dragostei.
Regizor: Teodora Campineanu
Distributie:
Crina MATEI
Simona Florescu DICHISEANU
Geanina MANEA
Gabriel FÄ‚TU
Pian: Alexandru RAILEANU
Acordeon: Emi CIOBANU
Vioara: Gabi STANESCU
Pret bilet: 30 lei