Link YouTube: https://youtu.be/UwYzi3XX6pI
Oricand este un moment bun sa ii spui celei mai dragi persoane de pe pamant, care ti-a dat viata si te-a invatat ce este dragostea, bunatatea si generozitatea, cat de mult o apreciezi. De Ziua Internationala a Femeii, Amna lanseaza Mama, o piesa emotionanta dedicata mamei.
Acum ceva timp am aflat ca mama e foarte bolnava si m-am simtit ravasita. In toata suferinta pe care am simtit-o atunci, am reusit sa imi gasesc inspiratia sa scriu aceasta piesa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mama este acum bine si sanatoasa si voi fi vesnic recunoascatoare pentru sansa pe care mi-a dat-o: sa ii pot spune cat de mult o iubesc, ca ii multumesc ca exista si ca mi-a daruit tot ce avea ea mai bun. Mama este o declaratie de dragoste enorma, nemarginita pentru mama mea. Sper din tot sufletul ca voi sa va pretuiti mama, asa cum o fac si eu. Merita toata dragostea din lume, marturiseste AMNA.
Versurile si muzica au fost scrise de catre artista, iar orchestratia a fost realizata de BOLD Alina, Alexandru Misu si Vlad Coman.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum Tell me why, In oglinda (feat. Robert Toma), Arme (feat. What's UP) si Nu poti sa ma uiti (feat. Dorian), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat De Cate X Vrei Tu si a colaborat cu Robert Toma pentru Aproape cel mai departe. La inceputul lui februarie, AMNA a lansat 14 februarie”, o piesa compusa chiar de ea, un single despre dragostea cu nabadai, iubirea adolescentina pasionala, cu fluturi in stomac si multe emotii. In urma cu mai putin doua saptamani, artista a lansat Ce ramane de facut, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z.



--