LIBERTATEA PENTRU FEMEI: Pamela Ewing din serialul Dallas isi traieste batranetea in singuratate. Ce mai face celebra actrita, ajunsa azi la 68 de ani
Victoria Principal a devenit una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite datorita rolului Pamelei Ewing din serialul Dallas. Actrita avea doar 27 de ani cand se casatorea pe micile ecrane cu Bobby Ewing. Aceasta a renuntat insa la actorie de 16 ani, iar in dragoste nu a avut deloc noroc. Rolul Pamelei Ewing i-a adus in 1983, un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita. Ea si Patrick Duffy au format unul dintre cele mai indragite cupluri din cinematografie. Daca pe micile ecrane, cei doi aveau un mariaj fericit, Victoria nu a avut un astfel de noroc in viata personala. Aceasta a esuat pe plan sentimental. A avut doua casnicii nereusite care s-au soldat cu divort, si nu a avut nici copii, fiind nevoita sa-si traiasca batranetea in singuratate, renuntand definitiv la ideea de a-si mai cauta sufletul pereche.Cu toate acestea, Victoria arata fabulos la varsta de 68 de ani, avand un chip lipsit de riduri si reusind sa-si pastreze silueta si frumusetea din tinerete. Se stie ca actrita este adepta operatiilor estetice. Totodata, ea are un stil de viata sanatos, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si activitatea fizica. Serialul fenomen Dallas a fost urmarit de milioane de romani in anii `80 si dupa Revolutie.

Victoria a devenit femeie de afaceri

In plus, din 2001, ea a decis sa renunte definitiv la actorie, ultimul serial in care a jucat fiind Titanii, si s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Aceasta si-a lansat propria linie de cosmetice, Principal Secret, si isi promoveaza activ produsele pe retelele de socializare.