Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Dupa "Get Lost", "Rum & Coke" este a doua piesa a lui Paul Damixie care intra in topul Maxima FM.
Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in colaborare cu Cat Music. Single-ul va fi disponibil in scurt timp pe platformele digitale.
In urma cu o luna, Paul Damixie a lansat SPANISH", un mix pop-dance, care are toate sansele sa devina un hit estival de clubbing. Anul trecut, "GET LOST", primul single lansat de catre artist, a fost in topul cautarilor din Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, unde are in prezent aproape 7 milioane de stream-uri. Spania a fost si ea cucerita de catre artist, unde single-ul a intrat in top 10 in playlist-ul Maxima FM.
In urma cu doi ani, Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, s-a extins worldwide prin prima filiala internationala - Cat Music Spain.
Paul Damixie este producator, remixer si DJ. Cu un feeling extraordinar pentru remixuri, el este cel care a transformat hit-ul lui Adele, Hello" - https://www.youtube.com/watch?v=sMrQNHqnbDA - intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii " iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Ultimul remix facut de artist este pentru single-ul semnat de Smiley, De unde vii la ora asta". Paul a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum Voila", Be free" sau Lonely Heart".
Attachments area
Preview YouTube video Adele - Hello Remix (Prod.By PaulDamixie x Manick)
Adele - Hello Remix (Prod.By PaulDamixie x Manick)