Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec. Plecand prea devreme din lumea pe care a iubit-o, ea a zdrobit multe inimi, iar pentru multi dintre cei care au cunoscut-o si au apreciat-o, amintirea este la fel de dureroasa.
Acest spectacol este un omagiu adus ei, Madalinei Manole si va fi cu atat mai emotionant, cu cat s-au alaturat multi dintre colegii de breasla si prietenii cu care a impartit ani la rand scena.
Pe 3 martie 2018, Sala Palatului va deveni cu siguranta neincapatoare datorita publicului care a descoperit-o, a cunoscut-o, care a aplaudat-o si care a iubit-o neconditionat pe Fata cu parul de foc.
Mai ales ca spectatorii vor avea ocazia sa fredoneze slagarele Madalinei impreuna cu artistii invitati in spectacol: fiecare dintre acestia vor interpreta cate o piesa din repertoriul Fetei dragi a muzicii usoare romanesti.
Va fi o seara speciala, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate in exclusivitate, dar si cu mari nume ale muzicii usoare romanesti, ale muzicii populare, ale teatrului si comediei Mirabela Dauer, Alexandru Arsinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobantu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temisan, Mihai Constantinescu, Nico, Romica Tociu si Cornel Palade, Annes, Daniel Iordachioae, Anca Èšurcasiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sarbu, Carmen Radulescu, Silvia Chifiriuc, Maria Craciun.
Artistii vor fi acompaniati de Orchestra MAJESTIC condusa de Viorel Gavrila.
Prezentator este Octavian Ursulescu cel care a fost alaturi de Madalina inca de la debut si de-a lungul intregii sale cariere, in sute de spectacole.
Regia spectacolului este semnata de Cosmin Man.
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu. De-a lungul timpului, Stoian Anghel a organizat zeci si zeci de spectacole avand-o ca protagonista pe Madalina Manole.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.
Informatii: 0722.408.143 / 0745.171.770