Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu noul sau hit Tata, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important in cariera sa artistica si debuteaza pe marile ecrane in interpretarea personajului principal feminin din animatia 3D Un lup printre oi, unde ii va imprumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.
Cu o personalitate puternica, Bianca este o lupoaica vanitoasa, curajoasa si capabila, mereu pregatita sa intervina atunci cand situatia i-o cere. Cu toate ca este indragostita de Grey, cel care ii frange inima prin imaturitatea sa, Bianca este o luptatoare mereu in cautarea dreptatii.
Actiunea animatiei 3D Un lup printre oi, care a avut avanpremiera aseara, la Cinema Grand and More din Baneasa Shopping City, ne duce intr-un taram magic indepartat, pe o pajiste linistita, o turma de oi duce un trai fara griji.
Insa, problemele incep sa apara in momentul in care o haita de lupi se instaleaza in apropiere.
Din dorinra de a-si demonstra abilitatile de conducator si responsabilitatea, tanarul Grey, succesorul haitei, apeleaza la trucurile magice ale unei vrajitoare neindemanatice si se transforma, din greseala, in berbec.
Impartit intre familia de lupi si turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie sa gaseasca o cale sa aduca pacea in tinut, dar si sa isi recapete identitatea.
O animatie amuzanta, cu personaje colorate si simpatice, Un lup printre oi are premiera in cinematografele din tara pe 22 aprilie, in varianta dublata in limba romana.
De la producatorii animatiilor Craiasa Zapezii 1 si 2, Wizart Animation, vine din 22 aprilie pe marile ecrane in 3D Un lup printre oi, un film distribuit de Freeman Entertainment.