Culorile anului 2016: Portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical si verdele masliniu /amosnews.ro
2016 vine cu schimbari de tendinte in ceea ce priveste moda vestimentara la femei si barbati. Daca in 2015 culoarea la moda a fost declarata marsala, acum paleta de culori va fi mult mai generoasa si mai vesela. Portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical si verdele masliniu sunt doar cateva dintre culorile care vor face furori in scurt timp, spun designerii.
Acestia sustin ca in 2016 se vor pastra cateva din culorile si elementele care au facut furori anul acesta, dar cel mai important lucru este ca tendintele din moda anului viitor sunt foarte generoase, astfel incat mai toate doamnele si domnisoarele vor reusi sa se regaseasca in recomandari.
- Se poarta incepand de la albastru, pana la movul ametist, la verde, pana la orange foarte elegant. Sunt variante multe, importamt este sa invatam sa ne asortam culorile la cromatica fetei. Degeaba se poata o culoare vedeta, pe care lumea o adora daca mie nu-mi sta bine, a declarat Adina Buzatu.
Creatorii de moda spun ca in 2016 romanii pot alege obiecte vestimentare cu modele.
- Se poarta si floral, uni , tinutele monocrome sunt la mare cautare, ba chiar la barbati. Puteti alege o culoare principala si din cap pana in apicioare o folositi la piuesele vestimentare. Puteti alege imprimeuri, dar echilibrati bine tinuta. De exemplu barbatii care opteaza pentru camasile florale , vor purta pantaloni uni, iar cei care imbraca un sacou animal print , trebuie sa aiba o tinuta simpla, a adaugat Adina Buzatu.
O parte dintre cei care isi innoiesc garderoba sustin insa ca nu tin neaparat cont de sfaturile specialistilor.Specialistii atrag atentia ca vestimentatia doamnelor si domnisoarelor in 2016 trebuie sa fie cat mai feminina.
- Revine in forta fusta creion, cea care le avantajeaza pe femei pentru ca le arata silueta, le arata mai suple. Se poarta si volumele, gasim variantele pentru toate tipurile de silueta, a spus designerul Adina Buzatu.