Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. Roscata a venit insotita de sotul ei, Victor Slav. Inainte de inceperea prezentarii, cei doi fugeau de camerele de luat vederi, dar, cu toate astea, stateau sa fie fotografiati!
Bianca a imbracat trei tinute, una de culoare alba, una violet si apoi una rosie. Dupa ce a urcat pe podium in cele trei rochii de seara, Bianca a mai defilat si la final, alaturi de toate celelalte tinere din prezentarea Cosminei Englizian.
Victor Slav a stat in sala si a urmarit-o cu interes pe Bianca, desi statea de vorba cu niste prieteni de-ai sai.
Biavati Events a gazduit cel mai nou show al designerului Cosmina Englizian. Au fost prezentate 2 colectii: rochii de mireasa si colectia de rochii de seara Stardust. La eveniment si-au facut aparitia si numeroase vedete, printre care: Stefan Stan, Pavel Stratan, Gabriel Cotabita, Alex Huditan, Mioara Videanu, Sidonia Ionescu, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Deep Central, Xonia, Gabriel Biris, Matei Dragomir si iubita lui, Aura Calina, Alessia, Valentina Pelinel si Marcel Toader.
Bianca Dragusanu a fost modelul ales de Englizian pentru a deschide parada. Seara a continuat cu zeci de modele speciale.
Cosmina Englizian a pornit in moda de la o idee izvorata in urma unei observarii: magazinele din Brazilia puneau pe tarabe modele de lenjerie intima deosebite de ce puteai gasi pe piata europeana. Dupa primul import, Englizian a luat decizia sa-si deschidă un atelier. Formula care i-a adus succesul a fost: design & calitate.
In 2010 Cosmina Englizian a ajuns in Guiness Book cu rochia Crystal Dream impodobita cu 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.
Evenimentul a fost organizat de Maria Calinescu cu parteneri principali Biavati Events, BRD Asset Management, Jeep, Jay’s Properties, Sabion. Make-up& hair: Wella, Sp, Artist, Sinziana Iaru, Monroe. Food&drinks: Privileg Catering, Grand Marnier, LaStrada, Goppion Caffe’, Madame Lucie, Perenna.