Dan Chisu, cunoscut actor, producator si rezigor, a fost publicat in colectia Strada Fictiunii (Editura ALLFA), sectiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din padurea de macarale. Romanul va fi lansat la Salonul International de Carte Bookfest 2013 in prezenta autorului. Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai, ora 18.00, la standul Editurii ALL si va fi urmat de o sesiune de autografe.
"Un adevărat roman postrevolutionar, cu personaje de tranzitie, ce par sa se repete, aidoma unei spirale, la nesfarsit." - Bogdan Mihai Dascalu
"Am citit cartea intr-o singura seara. M-a prins, exact ca un roman politist."
- George Ivascu
Despre carte:
Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru in Franta. Fiind de origine romana - cu numele neaos Vasile Carlice -, se intoarce in Romania post-revolutionara pentru a pune in scena o alegorie a sistemului comunist. Insa odata cu amintirile si nostalgiile iese la iveala Gelu. Cei doi ii vor expune cititorului o poveste socanta, pe care naratorul o transforma cu maiestrie intr-o partitura cu accente de scenariu rocambolesc: povestea emigrantului si a securistului, dar si a victimei si a calaului care schimba rolurile.
Rezultatul este un roman autentic, cu scriitura originala si un mod neasteptat de a construi imprevizibilul.

Despre autor:

Dan Chisu a urmat Facultatea de Litere din Iasi, abandonand studiile cand a parasit Romania. Dupa 1989 s-a intors in tara, unde a infiintat editura DaKINO Publishing si s-a ocupat de organizarea Festivalului International de Film DaKINO. In 2005 ii apare primul roman, Singur sub dus, iar in 2007 publica prima editie din Garsoniera din pădurea de macarale.
Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu bazat in special pe literatura, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate varstele si gusturile. In 2011 a lansat colectia Strada Fictiunii, in care sunt reunite romane clasice, contemporane si populare (bestselleruri).
*standul Editurii ALL - pavilion C1, Complex Expozitional Romexpo