"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator. Comedia, din distributia careia fac parte nume mari ale teatrului romanesc - Claudiu Bleont, Sebastian Papaiani, Ion Chelaru si Bogdan Uritescu - se joaca in Bucuresti, pe 22 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie.
Lasati-va sedusi de nascocirile unui "Mincinos" spiritualizat, care spune foarte multe vorbe de duh, care cunoaste bine oamenii si stie cum sa puna problema. Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei că "tocmai acest "Mincinos" ne poate deschide ochii, sentimentele si mintea mai abitir decat ar putea sa o faca altcineva! Imi place sa cred ca in realitate nu sunt o ruda atat de apropiata a "Mincinosului" desi, intr-un fel sau altul toti suntem rude mai apropiate sau mai indepartate cu el, cel putin in unele momente. Sper ca in sfarsit acest "Mincinos" sa ne invete ce este SINCERITATEA si ma refer aici la sinceritatea fata de noi insine".
Carlo Goldoni, autorul care a ridicat arta dramatica italiana la cel mai inalt punct al perfectiunii sale, a fost inzestrat cu o imaginatie extrem de fertila, care i-a hranit permanent muza comediei. Fiind un fin cunoscator al caracterelor si avand un dialog foarte animat, verosimil si plin de intelesuri, Goldoni a reusit sa redea pieselor sale o imagine extrem de vie. Desi au trecut mai bine de doua secole si jumătate de la premiera "Mincinosului", pregatiti-va sa va bucurati de o comedie spumoasa.
Spectacolul se joaca pe 22 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe www.vandbilete.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie este de 70, respectiv 60 de lei.