- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului.
- Cati pictori participa la acest Salon Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
- Sunt 71 de pictori: Jorj Mafu, fiul lui Ernest Maftei, Elena Borumbel, Ion Achitenie, care este lector universitar la Universitatea de Arta, Catalin si Mihaela Mocanu, Cirstina de la Studina, Otilia Anastase, Irina Sava, Victor Moraru are si el un proiect, un mozaic de piatra restaurat, este absolvent de UNARTE la Constanta.
- Ce lucrari ai adus tu la Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
- Am venit cu trei lucrari: o lucrare pe panza, Emanuel Dumnezeu este cu noi, un inger din seria Ziditorului, Ziditor 3, vreau sa pregatesc o expozitie si un fragment dintr-un triptic, Liturghia Ipostazei.
- O scurta prezentare a ta.
- Sunt absolvent de Unarte cu ani in urma, sunt membru titular al Uniunii Artistilor Filiala de Arta Plastica Religioasa incepand cu anul 1998 si in conducerea Filialei din 2014 de cand am revenit la Bucuresti si acum sunt la Liceul Nicolae Tonitza, la sectia de Arta Monumentala - Arta Murala.