- De cati ani este prezent brandul MOA pe piata romaneasca?
- Brandul MOA e pe piata romaneasca din 2007! In Carrefour Orhideea s-a deschis primul magazin MOA.
- Care este logo-ul brandului MOA?
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat.
- In vara 2012 in magazinele MOA s-a facut un rebranding si au fost transformate dupa noul concept. Acum avem un nou logo: mobilier mai atractiv si mai luminos. Arhitectul este francez.
- MOA nu este numai un brand, ci si o stare de spirit. Cu ce vine el nou fata de alte branduri?
- Cu un concept in sensul ca abordam diferite trenduri care sunt transpuse in magazinele noastre sub diferite teme. De exemplu, in sezonul acesta abordam patru teme mari care tin pasul cu ultimele tendinte din lumea modei:
1. Graphic Tribal cu influente entice. Accesoriile acestei teme sunt un melanj de detalii africane si detalii geometrice. Abordeaza culorin calde, precum galben, ocu, gri, puse in evidenta de orange fluo. Texturi: lemn, tinte, capse, paiete.
2. Neo Grunge este tema casual a sezonului.Cromatica: culori pamantii. Texturi foarte naturale: in, panza, metal, cum ar fi cool Egypt si metal epure.
3. City Pastel - daca vrei sa alegi varianta fresh de accesorii. Cromatica: culori pastelate. Colectia se adreseaza atat fashionistelor, cat si femeilor mai putin indraznete care se regasesc in aceasta colectie datorita culorilor pastelate.
4. Acapulco - tema retro a primaverii care ne transpune in vremea anilor ’50, pe plajele californiene.
- Ce gasesc romancele in colectia Primavara - Vara 2013?
- Romancele gasesc accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe gustul lor o gama variata de produse, de la esarfe, bijuterii, ochelari de soare, articole de par, gadgeturi, genti, botine, plicuri.
- Care dintre colectii e mai cautata: colectia Graphic Tribal sau colectia Neo-Grunge?
- Sunt cautate toate colectiile si toate categoriile de accesorii, mai ales esarfele, bijuteriile. De Martisor se cauta brose si bijuterii pentru cadouri.
- Ce culori se poarta anul acesta?
- Se cauta bijuteriile originale, cu motive si influente din diferite perioade ale modei si care au un design original. Si dresurile sunt foarte cautate, colantii, papucii de casa si sosetele antiderapante.
- Sunt romancele rafinate in materie de vestimentatie, la fel ca si frantuzoaicele?
- Romancele sunt rafinate ca si frantuzoaicele si sunt mai ales foarte frumoase! Observ de cativa ani o evolutie in materie de stil la romance, insa uneori avem tendinta de a cadea in vulgar. Consilierele noastre de vanzari sunt formate de specialisti din Franta si le dau sfaturi si recomandari clientilor cum sa-si accesorizeze o tinuta. Recomandarile noastre sunt personalizate si updatate fiecarei personalitati.
- Cui se adreseaza magazinele MOA?
- Magazinele MOA se adreseaza atat doamnelor, cat si tinerelor preocupate de moda. LA MOA deseori pot veni mama si fiica.
- Ce promotii aveti in primavara aceasta?
- Avem si promotii atractive in fiecare luna. Avem brose-martisoare la 5 RON si la colectia noua la un produs cumparat al doilea e cu 50% mai ieftin. Intre 1 - 8 martie primii 100 de cumparatori de la MOA din Piata Romana care cumpara de 50 RON primesc un colier cadou din partea noastra. In celelalte magazine va fi o alta promotie. Anuntam toate promotiile si pe Facebook si pe MOA Romania: www.facebook.com/MOA ROMANIA.