Cea mai sexy cantareata de muzica populara, Ornela Pasare, este nascuta la Targu Jiu si a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. A trecut si pe bancile Scolii de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu, a lansat cateva piese alaturi de Costi Ionita iar acum, "blondina" Mariei Carneci se axeaza numai pe muzica populara. La sfarsitul anului trecut a lansat albumul intitulat "De copil plecai in lume".
Piesa care da titlul albumului, alaturi de "Tatal meu bun m-a lasat" sunt inspirate din viata tinerei care a fost crescuta de tata vitreg si a fost nevoita sa isi gaseasca linistea cantand. De altfel, tatal sau vitreg este cel care a sustinut-o cel mai mult in drumul sau muzical.

- In afara de muzica populara, ce alte pasiuni mai ai?
- Imi place foarte mult sa calatoresc si mai ales sa zbor cu avionul. Imi plac sporturile extreme si viteza. Am si fost protagonista unor acrobatii in aer, cu instructor, bineinteles. Mi-au iesit foarte bine si abia astept sa treaca frigul sa merg din nou. In aer ma simt foarte libera si protejata.
- Ai trucuri pe care le folosesti pentru a arata atat de bine? Mergi la sala? Tii dieta?
- Nu merg la sala, desi cred ca e momentul sa imi fac un program sportiv. Dieta nu tin, dar nici nu exagerez cu mancarea si incerc sa nu fac combinatii de alimente care imi pot dauna. Ma consider norocoasa ca silueta mea nu depinde de o frunza de salata si o maslina dintr-o farfurie.
- Cand esti in afara costumului popular, ce stil vestimentar adopti? Ai un designer preferat?
- In general, ma imbrac sport. Daca ies cu prietenii, mi se pare cel mai comod asa. Daca sunt invitata la seri mai speciale, prefer rochiile lungi, eventual cu spate gol, din materiale usoare si delicate. Imi place foarte mult stilul Catalin Botezatu.
- Daca ai fi un animal, ce ai alege sa fii?
- Sigur as fi o leoaica. E si zodia mea si asa ma simt cand viata ma incearca. Am avut si o coama blonda foarte lunga pe vremea cand cantam cu Costi Ionita. Acum, sincer, nu stiu de cand o leoaica se simte bine in aer, dar probabil sunt o exceptie...
- Ce nu crezi ca vei canta vreodata?
- Muzica rock.
- Care este cea mai frumoasa amintire a ta?
- Toata viata mi-am dorit sa zbor, deci cea mai frumoasa amintire este de cand mi-au reusit acrobatiile in aer.
- Ti s-a intamplat vreodata ceva penibil in concerte? Daca da, ce anume?
- Nu, eu cant live muzica populara din zona Gorjului si nu am avut probleme nici cu discul, nici cu audienta.
- Unde ai mai multe concerte? In Bucuresti sau in tara?
- Sunt mult mai multe concerte in tara. Bucurestiul e mai putin doritor de muzica populara, iar acolo listele sunt facute din timp oricum.
- Ce parere ai de valul de frig care a poposit peste noi?
- Nu imi place frigul deloc, vara este anotimpul meu preferat. Din cauza zapezii trenul cu care ma deplasam de la Bucuresti la Targu Jiu a avut o intarziere de 700 de minute, am stat in gara peste 10 ore si am inghetat. Am fost nevoita sa urc in alt tren la intamplare, care ajungea doar pana la Craiova.
- Care este mancarea ta preferata?
- Pastele. Le gatesc foarte bine si le mananc cu placere.
- Ai trucuri pentru voce?
Din cand in cand mai beau ou crud cu miere si lapte.
- Ti s-a intamplat vreodata ca vreun coleg de breasla sa iti faca avansuri?
- Nu, sau daca s-a intamplat, am stiut sa evit sau sa intorc situatia in asa fel incat sa nu devina penibil sau nepotrivit.
- Daca ar fi sa poti ajuta, ce ai alege: batranii fara adapost sau copiii abandonati?
- Ambele categorii deopotriva.
- Ai jucat vreodata vreun joc de noroc? Cat ai pierdut / castigat?
Nu, nu sunt dependenta de vreun viciu. Nu fumez, nu joc la loto, nu imi plac jocurile de noroc.
- Ce ti-ai dori foarte mult sa faci in viata, dar nu ai reusit inca?
- Imi doresc sa cant pe cele mai mari scene, cu cei mai mari cantareti.
- Din muzica populara, ai un model?
- Da, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu.
- Care este melodia din repertoriul tau la care tii cel mai mult?
- "De copil plecai in lume". Ma reprezinta in totalitate si e destul de dureroasa pentru mine. Mai am o piesa preferata pe album, versurile le-am facut chiar eu si se refera la tatal meu natural care ne-a abandonat cand eram mici copii. Acum, tatal meu vitreg ne-a ajutat pe mine si pe fratii mei sa ajungem pe drumul nostru si este cel mai minunat tata pe care si l-ar putea dori un copil.