Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Desi au filmat un videoclip pentru piesa hit Sexy Girl doar in urma cu cateva saptamani, Heaven au deja concert la Londra, sunt numarul 1 in top la unul din cele mai importante radiouri din Cipru si vor filma un show de o saptamana in Malta.
Componentele formatiei Heaven au o piesa foarte buna, "Sexy Girl ft Glance", au filmat un clip super, in regia lui Dragos Buliga, iar pe data de 18 iunie au sustinut un concert extraordinar in clubul Unique din Londra.
Piesa este numarul 1 in topul votarilor in Cipru la Radio Mix Fm si pe locul 7 in top difuzari. De asemenea, de pe 8 pe 15 iulie, Heaven vor pleca in Malta prin agentia Malta Travel pentru a realiza timp de o saptamana o emisiune filmata atat de TVR, cat si de Antena 1.

- Cat de des folosesti creme pentru a te mentine in forma?
- Foarte des. Avand in vedere ca am slabit mai demult vreo 20 de kilograme, obligatoriu folosesc in fiecare dimineata si inainte de culcare creme de corp, precum si uleiuri relaxante pentru masaj de la Ardes Cosmetici.
- Ai ramas cu vergeturi?
- Nu, absolut deloc! In perioada in care m-am apucat de dieta faceam mult sport si a devenit un stil de viata. De cativa ani, mananc cam aceleasi lucruri: salate fara uleiuri, iaurturi dietetice.
- Cate kilograme ai dat jos atunci?
- Prima data am dat jos opt kilograme intr-o luna si jumatate, iar dupa aceea am dat jos kilogramele din ce in ce mai greu, cam intr-un an.
- In ce consta dieta ta? Poti sa o divulgi si cititoarelor ziarului nostru?
- Da, pot sa o spun, cum sa nu! Dimineata mancam un iaurt dietetic, branza dietetica, ou fiert; la pranz: o supa de legume si o salata cu branza si ultima masa era in jurul orei 17.30: un gratar din carne fiarta - carne de vita sau carne de pui si cam atat. Iar daca mi se mai facea foame mancam un mar sau doua seara. Vara mancam foarte mult pepene. Imi place pepenele rosu la nebunie! Toata dieta asta era combinata cu sport, cu sala, alergam zece ture de stadion, mergeam cu bicicleta, saream cu coarda si luam ore de taeboo. Nu poti sa ramai cu o piele frumoasa si cu o musculatura frumoasa fara sa faci sport!
- Crezi ca fara sport o dieta nu da rezultate?
- Ba da, dar fara sport nu ai cum sa arati armonios.
- Ce creme folosesti de la Ardes Cosmetici?
- Fac masaj timp de sase ore pe saptamana si folosesc un ulei de masaj de la Ardes Cosmetici (firma Oanei Turcu), o crema pentru maini hidratanta si o crema pentru reumatism, pentru ca de cand eram mica am ceva probleme cu incheieturile, cu oasele (aceasta ma va ajuta). Am mai folosit-o si inainte si sunt clienta fidela a Oanei Turcu.
- Cum te simti la varsta pe care o ai - 31 de ani?
- Este pentru prima oara cand simt cu adevarat ca a trecut timpul. La 10 ani eram euforica datorita faptului ca varsta mea se compune, in sfarsit, din doua cifre, la 20 eram atat de imatura incat nici macar nu am realizat schimbarea prefixului, iar acum, la 30, am dat cu capul de pragul de sus si m-am trezit la realitate.
Am realizat ca nu mai sunt o fetiscana si ca trebuie sa iau lucrurile ca atare.
- Care este primul lucru la care te uiti la un om?
- Primul lucru la care ma uit la un om sunt unghiile si dantura.
- Esti mereu ingrijita, cum este si normal. Cat aloci lunar frumusetii?
- Aloc pe luna 400 RON pentru manichiura si 160 RON pentru pedichiura (ma duc de doua ori pe luna). Aleg lac tratament si masti tratament pentru maini.