Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite. Audientele inregistrate de emisiunea pe care o prezinta sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e si firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Mai mult, daca audienta are cresteri mari, atunci prezentatoarea este fericita cu bonusuri substantiale.
Simona Gherghe a revenit la Acces Direct, dupa ce a devenit mama pentru prima oara. O inlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezinta acum o alta emisiune.
Dupa ce a nascut, Simona Gherghe a vrut dea jos kilogramele in plus cu ajutorul pastilelor de slabit, dar s-a confruntat cu o adevarata problema si recunoaste ca a fost o greseala, pe care, cu siguranta nu o va mai repeta. M-am intors din vacanta cu 52 de kilograme. Mult! Si atunci am cautat sa slabesc. Nu vreau sa ma judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!
A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria ca sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui. Am avut cam doua luni in care mi-a fost foarte rau, am tinut emisia cu greutate, cu probleme. E o lectie din care am invatat! Repet, nu recomand pastilele nimanui! Sunt minciuni!
Daca vreau sa slabesc, am grija sa mananc sanatos si sa fac sport. Oricum eu faceam sport, mergeam de trei ori pe saptamana la tenis. A fost o prostie ce am facut”, povestea Simona Gherghe, la vremea respectiva.