Lidl ofera angajatilor sai un mediu de lucru dinamic, in care acestia se pot dezvolta profesional inclusiv la nivel international.
Intre 2013 si 2015, 58 de angajati ai Lidl au primit oferte de lucru in alte tari in care compania activeaza, pe care le-au si onorat.
Dezvoltarea profesionala si parcursul carierei angajatilor sunt unele dintre prioritatile Lidl, in calitatea sa de angajator.
Incurajand perfectionarea atat pe plan profesional, cat si personal, Lidl sprijina schimburile interdepartamentale, dar si pe cele internationale. Echipa de Succes a Lidl beneficiaza de oportunitati in tarile in care compania este prezena, prin detasari pe perioade determinate sau definitive.
Din 2013 si pana in prezent, Lidl a facilitat detasarea a 58 de angajati, care au avut ocazia de a lucra in tari precum Germania (44), Statele Unite ale Americii (3), Franta (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), in care Lidl activeaza. Functiile ocupate de acestia au fost atat de Specialisti, cat si de Manageri, angajatii romani detasati in strainatate ocupand pozitii diverse, printre care si cea de Director Regional sau Director Executiv.
Preocuparea pentru evolutia profesionala a angajatilor este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Intr-o piata globala dinamica, angajatii Lidl au ocazia de a acumula experienta la nivel international, un atu de neegalat pentru o cariera de succes. Fie ca au fost detasati temporar sau definitiv, colegii nostri romani ne-au facut mandri in tari precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Franta,” a declarat Dl. Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.