Pagina de media : Intact renunta la revista Income. Restructurari si la Jurnalul National

Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. Ultimul numar va fi distribuit joia aceasta. Ziaristii care lucrau la proiectul Income vor mai activa pana la 1 aprilie pe site-ul publicatiei. Dupa aceasta data, cand le expira contractul, o parte dintre ei vor fi repartizati catre alte proiecte ale grupului. Angajatii Income au fost anuntati astazi de aceasta decizie.
Pe de alta parte, un al titlu din grup, Jurnalul National, trece in urmatoarea perioada prin restructurari consistente: aproximativ jumatate din redactie urmeaza sa fie afectata de masuri, pentru a putea mentine cotidianul pe piata.
Income Magazine, publicatie economica saptamanala, a fost lansata in aprilie 2012, dupa cum a scris paginademedia.ro. Revista a fost lansata la nici sase luni de la inchiderea "cu scandal" a unei alte publicatii economice a trustului, Saptamana financiara.
Intr-un comunicat publicat astazi, reprezentantii grupului Intact spun ca directia este catre digital si catre video, fara a da detalii legat de ce se va intampla cu printul:
"Ne concentram resursele acolo unde ne asteapta publicul, pe TV si pe online. Din pacate, print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei. Intact este un mare generator de continut si isi urmeaza publicul pe mediile pe care acesta le alege. In acest context, platforma multimedia Income isi va continua dezvoltarea in conformitate cu evolutia obiceiului de consum. Ii asteptam pe cei pasionati de business cu mult mai multe informatii pe TV si online" - Adrian Ursu - Director Integrare Editoriala Intact Media Group.