Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova isi reconfigureaza conducerea, adica revine la trei directori, asa cum a functionat pana in anul 2011. Fix la un an de la infiintarea postului de director comercial pe care l-a ocupat Sorin Iordache, Regia vine cu propunerea reducerii schemei de la varf. Decizia a fost deja luata in Consiliul de Administratie al Termoficarii si va fi supusa astazi atentiei consiliului local. Prin urmare, Iordache va fi retrogradat la functia de sef serviciu si i se va crea un departament numit Serviciul comercial-urmarire si recuperare debite.
In prezent, Regia, care furnizeaza caldura si apa calda orasului Craiova, are 762 de posturi dintre care 92 de locuri sunt in aparatul de conducere, cel administrativ, tehnic-productiv, maistri, si 670 de posturi sunt de muncitori.
In acest an, Termoficarea cheltuieste 25.093.000 de lei pentru salariile celor 762 de angajati. Acestia vor primi drept bonus si 21 de tichete de masa pe luna, valoarea unui tichet fiind de noua lei. Totalul cheltuielilor cu tichetele de masa se ridica la 1.632.000 de lei.