Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge SUV-ul Dacia Duster si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze ridicate pentru ca prefera sa se grabeasca incet.
"Duster merge bine. La viteza mare e putin mai galagios, dar eu nu merg cu viteza mare. Asa cum am spus, ma grabesc incet", a spus Isarescu, intrebat de MEDIAFAX despre cum se comporta modelul Duster pe care il foloseste in ultima perioada.
De aproximativ o luna, guvernatorul BNR si ceilalti membri ai conducerii executive a bancii centrale merg cu autotusime de teren Duster, dar utilizeaza in continuare vehiculele de clasa premium din dotare pentru actiunile care presupun protocol la nivel inalt.
La inceputul anului, BNR a achizitionat prin leasing pe patru ani, o flota de 50 de masini de teren Duster, contract in valoare de aproximativ un milion de euro.
Achizitia de autoturisme de teren a fost realizata in urma unei licitatii publice castigate de Operational Autoleasing, care a oferit cel mai mic pret. Autovehiculele sunt versiuni Laureate (clasa superioara), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.