Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
In fiecare saptamana, trei barbati si trei femei se intalnesc in platoul emisiunii Perechea potrivita, incercand, pe parcursul a trei zile, sa se cunoasca.
In acest timp, specialisti in psihologie, astrologie si in comunicare non-verbala vor aprecia sansele lor de a forma cupluri.
Din anul 2000, numele Ralucai Moianu s-a identificat cu o emisiune de succes a Televiziunii Romane: Iarta-ma, pe care a prezentat-o la TVR timp de sapte ani.
"Mi-am impartit mereu viata intre radio si televiziune. Am avut insa norocul sa fac lucruri care-mi plac si sa fiu iubita", marturiseste Raluca.
Raluca Moianu si-a inceput cariera in 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani. Primul pas in televiziune l-a facut la Soti, apoi a lucrat, in paralel cu activitatea de radio, la programele pentru copii de la TVR (in emisiunea Sapte note fermecate). Isi aduce aminte cu mare placere de primul interviu luat pentru Radio Contact lui Jacques Yves Cousteau sau de interviurile pentru Televiziunea Romana cu vedete internationale (Ricky Martin, Joaquin Cortez, Juan Pablo Montoya).
In 2006 a pus umarul la lansarea Magic FM, a fost director de programe pana in 2008, cand a hotarat sa participe la crearea unui radio nou pe format oldies.
Din 21 martie, Raluca revine pe micul ecran. "Sper ca de aceasta data telespectatorii TVR 1 sa verse doar lacrimi de fericire. La Iarta-ma aveam parte si de multa tristete", mai spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii Perechea potrivita de la TVR 1.