Carcotasii de la Prima TV au oferit doua burse "Toni Tecuceanu". Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie.
Tinerele au fost sfatuite de mame sa se inscrie pe site-ulwww.carcotasii.ro si sa-si incerce norocul.
Ioana este din Oradea si studiaza la Targul Mures. Aceasta s-a prezentat in fata juriului, format din actrita Maia Morgenstern, regizorul Florin Serban si carcotasii Serban Huidu, Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’, cu monologul Zitei. Actul sau artistic a reusit sa-i impresioneze pe jurati. Mai mult, Maia Morgenstern a ajutat-o pe tanara sa intre cat mai bine in pielea personajului.
"Doamna Maia mi-a spus sa incerc sa fiu obosita si sa zic monologul fara aer. Stateam si ma gandeam cum sa fac acest lucru si de unde sa reiau monologul. Dansa a venit pe scena si a inceput sa ma impinga, ca sa ma oboseasca. Cand am terminat proba, am iesit afara, am sunat-o pe mama si i-am spus: nu ma intereseaza daca castig sau nu, important este ca m-am batut cu Maia Morgenstern", marturiseste Ioana.
Alexandra este studenta in Sibiu, orasul natal. Pentru castingul organizat de Carcotasi, aceasta a pregatit o poezie, aceeasi cu care a reusit sa i-a si examenul de admitere la facultate.
"Poezia se numeste Poza Veche, de Otilia Cazimir. Este o poezie foarte sensibila, la care tin foarte mult, pentru ca ma reprezinta. Cu aceeasi reprezentatie am reusit sa intru si la facultate", povesteste Alexandra.
Castigatoarele burselor au putut fi admirate interpretandu-si momentele artistice, la "Cronica Carcotasilor", la Prima TV.