Ramona Popescu din Topoloveni, de la brandul Regina, este prezenta cu un stand cu produse apicole la targul din curtea MTR.
La standul ei gasiti amestecuri de miere cu catina, cu merisor, miere cu ghimbir, la 15 RON, dar si miere cu capaceala - la 20 RON.
Apicultura Regina este o afacere de familie noua cu o traditie veche. Suntem a treia generatie de apicultori. Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina. Avem clienti diferiti care cauta miere cu catina, dar si miere poliflora,care este foarte buna pentru imunitate. Cea mai populara ramane mierea de salcam, pentru ca asta se cristalizeaza mai greu. Dar si mierea cu nuca este foarte cautata. Am terminat Artele Plastice si eu si fratele meu avem stupi. Pasiunea asta o deprindem de la bunicul si de la tatal nostru. Eu ma ocup de aranjamentele borcanelor cu miere. Am scos cutii cu produse apicole, la 80 RON, acum, de sarbatori. Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popescu.
Mai multe detalii despre produsele de la Apicultura Regina gasiti pe www.apiculturaregina.ro si pe Facebook la ApiculturaRegina.