Doctorul Zilei: Vibratia numerologica a lunii iulie 2020. Magia vibratiei 11. Intre bine si rau, noi alegem (Autoare: Maria Mocanu)
Vibratia numerologica a lunii iulie 2020. Pentru luna iulie, calculele sunt simple: vibratia este 11. Specialistii in numerologie spun ca cifra 11 este un numar Maestru, numit si Mesagerul sau Invatatorul. Numar ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat. Cand numarul 11 vine in atentia oamenilor, Universul are un mesaj incredibil pentru noi.
Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample.
Luna iulie 2020 este ca un paratrasnet ce ne ajuta sa atragem idei puternice, sa ne auzim acea mica voce interioara-intuitia, devenim extrem de psihici dar si imprevizibili. Aceasta luna este un canal pentru vibratii mai mari, suntem ajutati sa ne folosim acea punte existenta intre subconstient si constient, intre mintea rationala pamanteasca si intelepciunea divina ascunsa in noi. Problema este ca subconstientul este o resursa infinita, in timp ce constiinta, prin definitie, este o arena limitata. Cele doua sunt prin urmare in dezechilibru pana cand invata sa traiasca in armonie una cu cealalta. Acest dezechilibru se exprima prin capricii, tulburari emotionale, tensiuni nervoase, vulnerabilitati, conflicte, situatii dureroase, ezitari.