Am venit cu sapunuri naturale si produse de igiena corporala: creme, saruri de baie, bombe de baie. Suntem producatori de sapunuri naturale si cosmetice. Sapunurile sunt naturale cu uleiuri vegetale prin metoda la rece: folosim uleiul de masline, de cocos, de ricin, de cocos, untul de shea. Mai avem: exfoliant corp, uleiuri de masaj, crema dus, parfumuri, creme antiage, tonic facial, ingrijire buze, masti faciale, balsam par, masca par, sampon, lumanari parfiumate, odorizante pentru spatii inchise si uleiuri esentiale biologice, ne-a spus Liliana Ocu din Botosani. Pentru sanatate, se gaseau tot la acest stand, tinctura de spanz si tinctura de leurda, la 30 RON.
Pandemia ne-a afectat, dar noi am vandut mai mult pe site. Magazinul l-am inchis. Facem si crema cu lapte de capra, sara de baie Himlaya. Se pot comanda pe site-ul ale-mar.ro sau la nr. de telefon 0742977676.
Liliana Ocu este pasionata si de bijuterii cu pietre, asa ca la standul ei de la Targul lui Ciresar vizitatorii au putut achizitiona si cercei, bratari si coliere, facute manual de Liliana Ocu si de fiica ei, Ioana.