www.viva.ro informeaza: Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. Cantareata a luat in greutate 15 kilograme, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta este din ce in ce mai pufoasa, iar motivul este simplu: ii place sa manance.
Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme. Pentru a fi slaba, vedeta facea sacrifii enorme, mai exact aceasta nu manca. Acum, Oana Radu s-a ingrasat din nou, iar transformarea ei este vizibila. Solista nu mai are deloc silueta pe care si-o dorea, insa se simte foarte bine in pielea ei, fix asa cum este.
Am intrerupt dieta, dar ma simt extrem de bine in pielea mea. De fapt, ma simteam pana acum o saptamana, cand am reluat dieta. Sunt de parere ca trebuie sa fii foarte asumat. Eu am slabit 60 de kilograme si m-am ingrasat mult mai putin. Sunt scunda, se vede imediat, asta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja imi scriu ca m-am ingrasat la loc. Nu-mi pasa de lucrurile astea, pentru ca oamenii sunt superficiali. Eu in momentul in care nu m-am mai simtit bine in pielea mea am reluat dieta. M-am ingrasat pentru ca-mi place mancarea. Foarte mult. Sunt foarte mancacioasa si asta e motivul pentru care m-am ingrasat. Sa nu credeti, Doamne fereste, ca sufar de vreo boala sau am fost in vreo depresie, pur si simplu.