Berbec

Tinuta voastra martiana va face luptatori si ambitiosi. E nevoie de multa vointa pentru a va atinge obiectivele propuse. Analiza karmica personala va arata daca reusiti sau nu. Marte este planeta care va guverneaza, de aceea sunteti primii care veti locui aceasta planeta in vietile viitoare. Va trebui sa intelegeti cum functioneaza mecanismele astrale pentru evolutia personala (planul spiritual).

Taur

Aveti doi patroni astrali care va guverneaza: Venus si Luna. In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii. Unii pot avea succes in dragoste, daca au intalnit sufletul pereche. Altii sunt in cautarea lui (compatibilitate karmica afectiva). Sufletul pereche nu este neaparat cel din actul de casatorie sau relatii efemere.

Gemeni

Mercur e dominat de Castor si Polux. Unii pot fi simpatici, altii comunicativi, iar altii muti ca Sfinxul. Comertul este domeniul vostru de activitate si de acolo va vin banii. Culoarea zodiei este galben si este simbolul geloziei. Zeul cu aripi la picioare va aduce vesti si va trimite la sala, pe stadion sa faceti miscare. De ce? Sanatatea este foarte importanta. Fara miscare, evolutia ei e un fiasco real.

Rac

Astrul Selenar va guverneaza emotiile, de aceea sunteti hipersensibili-sanatate. Viata voastra nu este guvernata doar de Craiul Nou, de Primul Patrar al Lunii, de Luna Plina si de Ultimul Patrar, ci si de pozitia Nodurilor Karmice la nastere. Asta ca sa ramaneti uimiti cat sunteti de diferiti. Am vazut si gemeni monozigoti nascuti la diferenta de un minut-doua, cu nivele spirituale diferite.

Leu

Astrul Zilei este guvernatorul vostru si va guverneaza cariera si pozitia sociala. Forta interioara este o chestiune care va diferentiaza chiar si intre voi Leilor. Unii au parte de respect si Stima de Sine, altii pot avea probleme din cauza relatei cu parintii si rudele de gradul intai(familia si relatia Karma-Genetica). Conform proverbului: Ce iese din pisica soareci mananca. Doar sunteti pisici mari!

Fecioara

Zodie dubla ce e marcata fie de hipohondrie(sanatate), fie de puritate-vezi Fecioara Maria nascuta pe 8 Septembrie. Nu faceti din tantar armasar, ca veti avea nevoie de talismane de protectie si sanatate de la mine. Mercur va da binete si va poate certa cu cineva(familie, loc de munca). Atentie la alimentatie, ca mai toate nativele si nativii zodiei tind si trebuie sa tinda sa devina cat mai vegetarieni!

Balanta

Echilibrul venusian exista la unii care sunt romantici, dar cu siguranta nu-l vom gasi la toti. Unii nativi si native trebuie sa inteleaga din astrograma personala daca au ales corect drumul in viata (misiunea cu care au fost trimisi pe Geea, adica pe Pamant), caci altfel orbecaie si nu isi gasesc linistea sufleteasca. Relatia cu natura e foarte importanta. Si natura umana este un subiect corect abordat de voi.

Scorpion

Diferenta intre voi o fac cei trei guvernatori ai zodiei: Marte(agresiv la unii, sportiv la altii), Lilith(secretoasa si pasionala la unii si unele dintre voi, guvernatoare de moravuri usoare la altii) si Pluton(profund si intelept la unii si unele native; patron al Infernului pentru altii si, in divergente cu Ceres). Pluton este in incompatibilitate cu Zeul Jupiter(patron Sagetator si Pesti)- opozitie Gemeni.

Sagetator

Spuneam la Scorpion (cititi ce am scris) de opozitia permanenta Jupiter in cadere din Gemeni pe astrograma tarii. Va urmareste oriunde va aflati pe Planeta Albastra. Jupiter in cadere si daca va da bani, noroc, partner(a) de viata, va urma traseul Plutonian si Martian. De Lilith ce sa mai spun, ca va da natura aventuriera. Centaurii in mitologie furau Fecioarele Virgine si miresele (mirii) de la nunta.

Capricorn

Seriozitatea si munca pe rupte reprezinta punctele forte a multora dintre voi. Saturn e patronul vostru astral si va indeamna sa alternati munca cu odihna si petrecerea timpului liber in zone care va fac placere(hobby-uri). Pentru altii, izolarea de tip Pustinic este obligatorie, altfel va va izola societatea si va va trimite in pribegie. Lilith in Capricorn e responsabila cu sanatatatea si moralitatea Dvs.

Varsator

Difera natura uraniana de cea saturniana si la acesti nativi. Unii isi fac de cap, in timp ce altii sunt cuminti si trec spasiti prin viata. Am vazut incompatibilitati reale intre Varsator si Scorpion(diferenta o face karma lor personala). Rezista la cei care pastreaza prietenia pe viata. Ne alegem din timpul vietii sufletul pereche, ne cautam asiduu jumatatea de sfera sa fim cu ea Eterni.

Pesti

Analiza karmica personala face diferenta intre neptunieni si jupiterieni (cei doi guvernatori ai zodiei). Jupiterienii sunt ca Sagetatorii (patron astral comun)-vedeti de am scris la Scorpion si Sagetator. Profita de bani si pozitie pentru a seduce si a supune angajatii. Neptunienii isi indreapta fata catre credinta (vedeti ce am scris la Capricorn). Nu va potriviti cu Fecioara, Gemenii, Scorpionii, Racii.

(Sursa: kfetele.ro)