Uleiul de masline Monini este special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume

estiri.ro - Stiri

Cauta in



RSS
 Stiri / Actualitate / Social
Uleiul de masline Monini este special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume
Uleiul de masline Monini este special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume
Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala, gourmet, oricarui tip de mancare
Monini, ca un adevarat master-chef, special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume, a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromate. Uleiuri care pot adauga rapid si usor o nota speciala, gourmet, oricarui fel de mancare.
Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde autenticele si traditionalele arome ale bucatariei italiene - celebra si de ravnita in toata lumea. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obE›ine o aroma completa.

GAMA AROMATA

Nu trebuie sa fii un expert intr-ale bucatariei. Tot ce ai de facut este sa alegi uleiul aromat potrivit felului de mancare preferat si rezultatele vor fi absolut delicioase!

Monini extra virgin cu trufe

este cel mai potrivit pentru paste, carne si carpaccio, precum si pentru oua, pizza si cheese fondue. Face ca fiecare reteta sa fie mai apetisanta!

Monini extra virgin cu busuioc

este perfect pentru retetele in stil italian. Este recomandat pentru paste, salate si este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste si orez, rosii si mozzarela sau cartofi.

Monini extra virgin cu usturoi si chilli

este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de rosii, pentru peste sau supele de legume. Se recomanda la fripturi, legume raw si preparate si poate fi presarat din belsug peste deliciile savurate de toti cei carora le place sa adauge o nota HOT, picanta la mancarea lor!

Monini extra virgin cu lamaie

este ideal pentru salate si marinade, foarte bun pentru peste, fie el fiert si prajit; si este absolut special pentru preparatele din pasari de curte si legume. In plus, este potrivit si pentru a aroma aluatul pentru prajituri.
(Duminica 20.01.2019 18:55, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Emil Florescu: Imi pare rau ca nu exista un interes pentru mediu , pentru o dezvoltare adevarata a satelor! (02.07.2020)
Elena Stan a participat cu produse apicole la targul de Sfintii Petru si Pavel de la Muzeul Satului (02.07.2020)
Ziua de 24 mai este cea a sarbatoririi Sanzienelor sau Dragaica (24.06.2020)
Mancaruri traditionale, la restaurantul Palmyra, la targul traditional de la MTR (21.06.2020)
Kurtos Kolacs cu nuca si scortisoara, de la Bartha Kurtos, cele mai cautate la Targul de Rusalii, la MTR (20.06.2020)
Dan Capitanu de la Fagurele cu Miere: La MTR am adus extrase apicole, peoductie din 2020, si sortimente de miere de anul trecut! (19.06.2020)
Istvan Magyari si Ildiko Ozsvath: Cel mai cautat kurtos kolacs este cel cu nuca! (14.06.2020)
Mesterii populari Mathe Carolina si Mathe Denes: Olaritul este o ocupatie ce se practica din vremuri stravechi! (14.06.2020)
Targ traditional, organizat in curtea MTR (13.06.2020)
Apicultorul Ion Bodnariu: Avem miere de rapita, de salcam, de mana ai de tei argintiu! (13.06.2020)
 CURS VALUTAR
Marti 07.07.2020
1 EUR 4.8397 lei +0.07%
1 USD 4.2964 lei +0.28%
1 HUF 0.0137 lei -0.20%
1 RUB 0.0595 lei
1 BGN 2.4745 lei +0.07%
1 MDL 0.2475 lei -0.76%
1 Gr. AUR 245.3126 lei +0.29%
Toate valutele
Marti 07.07.2020, BNR
Interviu / Exclusiv
Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!

Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!


Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/estirir/public_html/module/modul_primap_cautari.php on line 29
Reteaua de siteuri

© 2002 - 2020 estiri.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro
Pagina generata in 0.0675 sec.