Berbec -Au o saptamana de dragoste. E fericire.

Taur - Sunt tensionati si runa le ofera doua sfaturi: relaxare si detasare mai ales la grijile despre sanatate asupra persoanelor indepartate. Totul functioneaza normal.

Gemeni - Sa-si tempereze explozivitatea. S-ar putea sa intre in gura lumii si sa aiba parte de niste batalii. Sa fie calmi, ca totul se rezolva.

Rac - Are o saptamana in care cineva de departe, de aproape isi aduce aminte de el si ii trimite un cadou minunat.

Leu - Sa se mai ocupe de ei. Undeva, au uitat ca ei au fost pusi undeva pe plan secund. E saptamana in care trebuie sa se iubeasca mai mult.

Fecioara - Se produce un salt fantastic.

Balanta - Vrea sa stea mai retrasa, mai ganditoare. Balantele sunt invaluite intr-o aura de mister. Sunt mai meditative, dar tot cu gandul la Dumnezeu. Au ajutor divin.

Scorpion - Scorpionii incep sa intinda antenele si sa afle niste adevaruri marcante. Ii va influenta.

Sagetator - Sagetatorii iar dau de tensiuni un pic. Au si perioada bune. Trebuie sa se mobilizeze, sa obtina o batalie. Trebuie sa dovedeasca neaparat ca are dreptate. Dar tempereaza-te. Tonul face muzica.

Capricorn - Are o saptamana mai grea. Cu multa munca, forta putina. Atentie cum va dozati forta, puterea, rabdarea si intelegerea. O saptamana putin mai tensionata.

Varsator - Varsatorii exagereaza un pic. Atentie, aveti o saptamana in care se poate sa intrati la apa. Atentie la tot ceea ce veti face!

Pesti - Pestisorii iar au o saptamana in care sunt pe cai mari.