www.libertatea.ro informeaza: Un barbat care activeaza pe reteaua de socializare sub numele Colonelu Morteni a facut afirmatii grave intr-un live.
El a spus, printre altele, ca nu se va lasa si va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana va fi prins.
Postarea a fost redistribuita de sute de ori cu apeluri din partea altor internauti ca individul sa fie prins si sanctionat pentru afirmatiile sale.
Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile. Distribuiti masiv sa ajutam autoritatile sa il identifice pana nu va fi prea tarziu, este una dintre postari.
Se pare ca Politia s-a sesizat rapid iar ulterior individul a anuntat pe contul de Facebook ca i s-a intocmit dosar penal pentru amenintare. Ulterior, acest cont a fost sters.
Incidentul de mai sus a starnit panica. In data de 12 decembrie 2017 o tanara in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost impinsa in fata trenului de o femeie in varsta de 36 de ani.
Cu cateva ore inaintea comiterii crimei se pare ca suspecta a mai incercat acelasi lucru si in statia de metrou Costin Georgian.
De data aceasta victima a fost o tanara in varsta de 20 de ani.