B365.ro informeaza: PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua in WEEKEND. Cum va fi vremea in tara
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua. Cum va fi vremea in tara. Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua. Cum va fi vremea in tara
VREMEA IN BUCURESTI JOI. Vremea va fi in general instabila. Temporar vor fi innorari accentuate si in special spre seara si la inceputul noptii se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 17-18 grade.

VREMEA IN BUCURESTI VINERI. Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si in special in cursul zilei va ploua. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari, ziua, apoi treptat va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima de 2-4 grade.
VREMEA IN BUCURESTI SÂMBATA. Cerul va fi mai mult senin la inceputul zilei si noaptea, dar cu unele innorari dupa-amiaza si seara. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua. Cum va fi vremea in tara
PROGNOZA METEO joi, 6 aprilie. Vremea va fi in general instabila si va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada in majoritatea regiunilor. Cerul va avea innorari temporar accentuate. Vor fi ploi, mai ales averse, insotite de descarcari electrice si pe arii restranse vor fi conditii de grindina. La munte, treptat, vor predomina ninsorile, iar noaptea, in Transilvania, se vor semnala precipitatii mixte. Local cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in toate zonele, viteze mai mari urmand a se inregistra in sud-vestul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 grade in nord-vest si 19 grade in regiunile rasaritene. Noaptea vor fi conditii de bruma, in nord-vestul si centrul teritoriului.

PROGNOZA METEO VINERI, 7 aprilie. Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in toata tara. Cerul va avea innorari, iar local si temporar va ploua in majoritatea regiunilor. In zona montana vor predomina ninsorile, iar pe arii restranse in Maramures, Transilvania si Moldova, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Mai ales in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in toate zonele, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in estul Transilvaniei si 16 grade in sud, iar cele minime intre -2 si 6 grade. Noaptea, cu precadere in nord-vest si centru se va semnala bruma.

PROGNOZA METEO SÂMBATA, 8 aprilie. Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, cand pe arii restranse va ploua slab in centrul si estul tarii si cu totul izolat in rest, iar in zona montana precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei la munte, precum si in sud-vestul si estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 grade in estul Transilvaniei si 17 grade in sud-vest si sud, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Noaptea, local in Transilvania si izolat in celelalte regiuni se va produce bruma.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua. Cum va fi vremea in tara
DUMINICA - Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent si vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 13 si 20 de grade. (12 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Oltenia).
LUNI, MARTI SI MIERCURI - In primele doua zile vremea va fi calda, apoi valorile termice vor marca o scadere in toata tara. Probabilitatea de aparitie a ploilor va creste in a doua jumatate a intervalului, cu precadere in vestul, centrul si nordul teritoriului.