Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie. Pe langa multe alte surprize, vizitatorii au fost asteptati la o experienta speciala oferita de universul 7D.
Filme tridimensionale, sunet high definition, scaune de Formula 1 care se misca si efecte senzoriale i-au asteptat pe cei atrasi de actiune si senzatii memorabile. Cinema 7D este cel mai captivant concept de proiectii cinematografice al momentului.
Incepand cu ora 18.00, pe scena din Tara PROFI vor urca formatiile Compact si Vita de Vie, doua dintre cele mai longevive trupe din Romania.
Compact va incanta publicul cu melodii de colectie precum Trenul pierduts si Fata din Vis. Anul viitor, trupa a sarbatorit 40 de ani de activitate muzicala.
La randul sau, de 20 de ani, Vita de Vie continua sa ne ofere piese apreciate si remarcabile, stilul sau de rock alternativ fiind unul inconfundabil. Anul acesta trupa si-a lansat cel de-al noualea album, Sase Plus.
Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine, in perioada 17-26 decembrie PROFI prezinta publicului prezent in Centrul Civic din Brasov seria de evenimente Tara PROFI, serie alcatuita din concerte, targ, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Prin cele aproape 500 de magazine ale sale, prezente in 255 de localitati, si cu aproape 11.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.