Revista Teo informeaza: Numerologul Mihai Voropchievici vorbeste despre semnele care anunta un pericol asemanator atentatului din Nisa.
Numerograma mortii: Mihai Voropchievici, despre atentatul din Nisa.
- Anul 2016, ca vibratie 9, este plin de atentate si extremism. Asistam la un final de ciclu, un ciclu de 9 ani. Tot ce s-a pregatit in ciclul asta de 9 ani isi cunoaste punctul terminal. 16 asta daca ne uitam este periculos. 2016 = 9, adica 2+1+6 = 9.
16 este 8+8, adica doua cifre ale mortii. 8, 4, 6 sunt cifre ale mortii. Francezii sunt prin excelenta niste visatori, niste iubitori. Avem denumirea Franta. Sub fiecare litera punem cifrele corespondente. 6, 9, 1, 5, 2, 1 pentru fiecare litera. Impreuna dau 24, adica 6, o cifra a mortii.

Romania nu e ocolita de o astfel de tragedie

Numerologic, Franta este marcata de tendinta de eschivare, placeri, visare, fericire temporara, se merge pe principiul Cum o vrea Dumnezeu. Pasivitatea si inactivitatea i-a adus aici, spun numerele. Numarul mortilor contine doua cifre ale mortii.
Sunt 84 acum: 8 si 4 dupa cum va spuneam sunt cifre ale mortii. Nici Romania nu e ocolita de evenimente tragice si sa nu uitam de drama de la Colectiv. Mereu se ajunge la o cifra fatidica, ori cu 4, ori cu 8. Sunt cifre pe care daca nu le controlezi, te controleaza ele pe tine.
Terorismul asta care a explodat peste tot are legatura cu numerologia. Tot ce inseamna kamikaze sunt bine selectionati, iar serviciile ii stiu. Era interesant sa aflam numarul de inmatriculare al camionului ca sa deslusim mai bine terorismul.
- S-a actionat intr-o zi de Joi, ziua lui Jupiter, Jupiter in mitologie era Zeus. Au vrut sa demonstreze ca terorismul nu va pieri niciodata, in numele Dumnezeului lor, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea 100 de minute de la Antena 3.

Numerograma atentatelor in destinatiile preferate de romani

Cat despre Grecia, o alta destinatie preferata de romani, Voropchievici sustine ca acest stat nu este vizat de atacuri teroriste pentru ca este guvernat de cifra 7, cifra Domnului. Turcia este guvernata de cifra perfecta a Universului, 9. 9 este si cifra rasturnarilor de situatie cand totul merge bine. Bulgaria este guvernata de cifra 8, iar romanii risca sa fie furati daca merg la bulgari in vacanta, sustine numerologul. Si Romania este guvernata de cifra 8, tot o cifra a mortii si a pericolelor de tot felul.

Sursa: teotrandafir.com