Ce este fericirea?
Pentru mine, fericirea poate fi un zambet al unui copil, dragostea oferita de un barbat, un rasarit de soare, o pasare care zboara sau un copac inflorit pe care il vad intr-o zi de primavara! Asa ca putem fi fericiti in fiecare moment al existentei noastre.
Wikipedia ne spune ca fericirea este o stare mentala de bine, fiind caracterizata de emotii pozitive sau placute, de la multumire la bucurie intensa. Diferite abordari biologice, psihologice, religioase si filozofice s-au straduit sa defineasca fericirea si sa identifice sursele sale.
Insa un copil nu isi pune atat de multe intrebari, el este fericit daca ii are alaturi pe parintii sai si are nevoie doar de cateva jocuri si voie buna, pentru a fi fericit.
Asa ca Ziua Internationala a fericirii a fost sarbatorita duminica de IntercomFilm, la Grand Combo din Baneasa Shopping City.
Organizatorii de la InterComFilm Distribution au organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, dedicat copiilor, cat si sufletelor de copii din adulti.
Cristina Ilie, asistent general manager la InterComFilm, impreuna cu ceilalti colegi ai sai au pregatit momente speciale dedicate atat copiilor, cat si adultilor: jocuri, concursuri, baloane, face painting si proiectii speciale din filmul Angry birds, care va rula in Romania si care va avea premiera in Romania in luna mai.
Prin evenimentul de la restaurantul Grand Combo din Baneasa Shopping City am promovat astfel pelicula Angry Birds - pentru o planeta fericita.
Cu acest prilej, au avut loc momente speciale si multe surprize dedicate copiilor insotiti de parinti, cu ocazia Zilei Fericirii. Cei de la restaurant au pregatit delicii culinare pentru cei prezenti, iar copiii au primit ca premii bomboane din partea celor de la InterComFilm Distribution.