Potrivit Reuters, focurile de arma s-au auzit la circa o ora dupa ce incepuse un concert al unei trupe rock din California Eagles of Death Metal. Conform sursei citate, una sau doua persoane au intrat in sala de concerte si au inceput sa traga focuri de arma in aer.
Persoane inarmate au luat mai multi ostatici in sala de concerte Bataclan din Paris, unde se desfasura un concert rock, afirma surse din cadrul Politiei franceze citate de AFP.
Potrivit unui prim bilant al Prefecturi de politie din Paris, trei persoane au fost ucise in exploziile din zona Stade de France, unde se desfasura meciul de fotbal dintre echipele Franței si Germaniei, iar 15 au murit in sala de spectacole Bataclan, unde au fost luati ostatici, noteaza Agerpres.
Persoanele inarmate au luat mai multi ostatici intr-o sala de concerte din arondismentul 11 al Parisului, afirma surse din cadrul Politiei franceze citate de AFP.
Mai multi barbati inarmati au deschis focul, vineri seara, in mai multe locuri din Paris. Cel putin unul dintre ei a tras in interiorul restaurantului Petit Cambodge, aflat in cel de-al 11-lea district al Parisului. Totodata, trei explozii au avut loc in afara unui bar, in apropiere de Stade de France.